Om Clausen ApS - Snedker og Tømrer

Clausen ApS - Snedker og Tømrer har eksisteret siden 2004, og har mange års erfaring med såvel tømrer som snedkerarbejde


Speciale inden for restaurering af fredet bygninger

Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører ligeledes almindeligt tømrer/snedkerarbejde på villaer, huse og ejendomme. Vores kunder er både private og virksomheder, og vi påtager os alt tømrerarbejde, fra små opgaver af et par timers varighed, til større projekter, der kan strække sig over flere måneder.

 

Forstå kundernes behov

Hos Clausen ApS mener vi, at det vigtigste er at forstå vores kunders behov. En åben dialog er derfor af største vigtighed, for at sikre fuld tilfredshed. De folk der er tilknyttet Clausen ApS, er udvalgt på baggrund af deres kompetencer og evne til at agere serviceminded, for at imødekomme vores egne krav, overfor vores kunder.

 

Vores erfaring står til rådighed for kunderne

Clausen ApS har i mange år arbejdet sammen med forskellige entreprenører og arkitekter, og har høstet stor erfaring og anerkendelse for det udførte arbejde. Vi er derfor ikke bange for at komme med alternative tømrer løsninger, til et givent projekt, hvis vi mener at det er den bedste løsning for kunden. Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

 

Tømrerarbejde i hele København og Nordsjælland

Vi hører hjemme i Hellerup, men udfører tømrerarbejde i hele København, Gentofte, Klampenborg, Vedbæk, Fredensborg, Holte, Amager og Nordsjælland.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Top