Om Clausen ApS – Snedker og Tømrer

Clausen ApS – Snedker og Tømrer har eksisteret siden 2004, og har mange års erfaring med såvel tømrer som snedkerarbejde

Speciale inden for restaurering af fredede bygninger

Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører ligeledes almindeligt tømrer/snedkerarbejde på villaer, huse og ejendomme. Vores kunder er både private og virksomheder, og vi påtager os alt tømrerarbejde, fra små opgaver af et par timers varighed, til større projekter, der kan strække sig over flere måneder.

Forstå kundernes behov

Hos Clausen ApS mener vi, at det vigtigste er at forstå vores kunders behov. En åben dialog er derfor af største vigtighed, for at sikre fuld tilfredshed. De folk der er tilknyttet Clausen ApS, er udvalgt på baggrund af deres kompetencer og evne til at agere serviceminded, for at imødekomme vores egne krav, overfor vores kunder.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur til dig inden for 24 timer.

Vores erfaring står til rådighed for kunderne

Clausen ApS har i mange år arbejdet sammen med forskellige entreprenører og arkitekter, og har høstet stor erfaring og anerkendelse for det udførte arbejde. Vi er derfor ikke bange for at komme med alternative tømrer løsninger, til et givent projekt, hvis vi mener at det er den bedste løsning for kunden. Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

Tømrerarbejde i hele København og Nordsjælland

Vi hører hjemme i Hellerup, men udfører tømrerarbejde i hele København, Gentofte, Klampenborg, Vedbæk, Fredensborg, Holte, Amager og Nordsjælland.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Clausen ApS er omfattet af Byg Garanti

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti:

  • Koster ikke ekstra
  • Dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Er din garanti for, at skader, fejl eller mangler udbedres hurtigst muligt
  • Gælder i 5 år efter arbejdets afslutning
  • Dækker til 150.000 kr. inkl. moms

Læs mere på www.byggaranti.dk

Tjekliste og håndbog:

På byggaranti.dk kan du også læse eller downloade “Byggeriets Servicekoncept”, som er en håndbog udarbejdet i samarbejde med Forbrugerrådet. Håndbogen hjælper dig til den bedste byggeproces og det bedste resultat.

 www.byggaranti.dk kan du under vedtægter se, hvad Byg Garantiordningen dækker.

Vi er omfattet af Byg Garanti

Vores arbejde er dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms. 

R

Vi har god erfaring

Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

KBH og Nordsjælland

Har du en opgave, der skal laves, så glæder vi os til at høre fra dig. Ring allerede i dag.

Fredede bygninger

Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører dog også almindeligt snedker/ tømrerarbejde.