Vægge, gulve og lofter

Det mest brugte element i huset

Gulvet i dit hus er nok det element i huset, der bliver brugt allermest. Hvis du har et trægulv, kan gulvbrædderne især bære præg af slid, hvis I for eksempel er en familie med børn og måske hund, der kan tære ekstra hårdt på gulvet. Tilstanden på dit gulv kan betyde meget for fremtoningen af dit hjem, og det kan derfor være en god idé at give dit gulv en kærlig hånd, hvis flere år med slitage er begyndt at vise sine tegn.

Alle reparationer

Hos Clausen ApS klarer vi alle former for vedligeholdelse af dine gulve og reparationer, hvis du har fået enten små eller store skader i gulvet. Vi kan for eksempel udføre:

  • Afhøvling
  • Slibning
  • Udbedring af skader
  • Behandling med lud, lak og olie

 

Nye gulve

Hvis skaderne eller slitagen er for omfattende, eller hvis du ønsker at skifte fra et slags gulvmateriale til et andet, kan vi også lægge et helt nyt gulv. Et helt nyt gulv lagt i de bedste materialer kan virkelig gøre underværker for et hjem og få det til at fremstå rent, lyst og godt vedligeholdt. Vi lægger ikke kun trægulve, men arbejder også i mange andre materialer, herunder klikgulve og laminatgulve, såvel som massive gulve og parketgulve.

 

Også lofte og vægge

Det er ikke kun gulvene i dit hjem, der kan trænge til vedligeholdelse eller udskiftning. Også loftet kan få skader, ligesom du kan have brug for at vælte eller opsætte indvendige vægge. Det kan vi også hjælpe med hos Clausen ApS, hvor vi i tæt samråd med dig som kunde altid besigtiger opgaven først og giver uforpligtende vejledning og et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

En god sparringspartner

Det kan være svært at vurdere, om det bedst kan betale sig at reparere eller udskifte, hvis man slet ikke har forstand på gulve eller tømrerarbejde generelt. Men det har vi specialiseret os i, og det er derfor en god idé at trække på vores erfaring og ekspertise. Vi tilbyder altid personlig og individuel rådgivning, så du føler dig så godt klædt på som muligt, når du skal udbedret skader på dit gulv, eller hvis du skal have udført andet tømrerarbejde i forbindelse med dine vægge eller loft.

 

Vi kan også hjælpe med døre og vinduer samt restaurering af fredede bygninger

Top