Her kan du se nogle af vores referencer

Herunder har du mulighed for at se referencer på det arbejde, vi har udført og derved få inspiration til eksempelvis dine nye døre, nye vinduer, nye gulve eller andet inden for tømrerfaget.

Som tømrer lægger vi stor vægt på at have tilfredse kunder – hver gang. Vi sørger derfor altid for at prioritere grundighed, kvalitet og god service, når vi udfører vores arbejde, uanset om vi monterer nye vinduer, renoverer døre eller lægger nye gulve. Det garanterer dig en langtidsholdbar løsning og et resultat i høj kvalitet, som vi står inde for med vores faglige stolthed som tømrer.

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller har du brug for nye gulve, montering af nye døre og nye vinduer, eller trænger taget til en udskiftning, så kontakt vores tømrer på telefon 26 70 06 17 og få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vi er omfattet af Byg Garanti

Vores arbejde er dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms. 

R

Vi har god erfaring

Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

KBH og Nordsjælland

Har du en opgave, der skal laves, så glæder vi os til at høre fra dig. Ring allerede i dag.

Fredede bygninger

Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører dog også almindeligt snedker/ tømrerarbejde.