Reparation og optimering af dit vindue

Hvis du ikke er klar til at gå hele vejen og få monteret nye vinduer i hele din bolig, kan det i mange tilfælde også have en stor effekt at reparere og forbedre de vinduer, du allerede har.

Det kommer selvfølgelig an på vinduernes alder og tilstand, men hvis du ringer til os, kan vi komme ud og give et uforpligtende tilbud og en hel ærlig og professionel vurdering af dine vinduer og besparelsesmuligheder ved at forbedre dem og forstærke isoleringen.

Det kan i mange tilfælde sagtens betale sig at give gamle vinduer en kærlig hånd, og vi har også erfaring med at renovere nedslidt og nedbrudt træ.

Vi kan også hjælpe med reparation af gulve samt restaurering af fredede bygninger

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur til dig inden for 24 timer.

Også for miljøet

Selvom der er markante økonomiske fordele ved udskiftning af døre og vinduer, skal det hele jo ikke handle om penge – også miljøet har virkelig stor gavn af, at vi alle sammen gør en indsats for at spare på vores energiregning og dermed naturens ressourcer, og der er vist ingen tvivl om, at det er tiltrængt i disse tider. Ved at udskifte de gamle og utætte vinduer er du med til at gøre en indsats i kampen for et bedre klima.

Kun det bedste 
For at kunne give dig det bedste inden for energibesparende kvalitetsvinduer, benytter vi os kun af materialer produceret af de førende inden for feltet – herunder for eksempel Velux og Outrup. Ved hjælp af termoruder, tætningslister, glaslister og mange andre metoder og materialer sørger vi for, at dine vinduer bliver så godt isolerende som overhovedet muligt.

Vinduer og døre

En smart investering

Det er en rigtig god idé at investere i nye vinduer. Gamle, utætte og dårligt isolerede vinduer er ofte den helt store synder og årsag til en skyhøj varmeregning, så hvis du gerne vil spare dig selv for ubehagelige overraskelser på den front, så kan vi hos Clausen ApS hjælpe dig. Med de mest moderne vinduer og døre af den ypperste kvalitet fra Danmarks førende producenter, kan vi sikre dig et energieffektivt hus. Din pengepung vil takke dig, og alt efter alderen og isolationsevnen på dine nuværende vinduer, er investeringen tjent hjem igen i form af lavere varmeregninger.

Øg værdien på dit hus med nye vinduer

En pæn facade med moderne vinduer kan løfte din boligs fremtoning og udseende markant. Nye og energieffektive vinduer er blandet af den årsag også noget af det, der bliver særlig vægt på hos ejendomsmæglere og familier, der er på jagt efter et nyt hus. Du kan øge værdien på din bolig betydeligt ved at investere i nye vinduer, der både forbedrer dit hus’ fremtoning og reducerer varmeudgifterne.

Tid til en ny dør?

Ligesom vinduer kan døre have en enorm betydning for din boligs fremtoning og udseende. Hvis din hoveddør efterhånden er blevet noget nedslidt og trist, eller hvis dine indvendige døre trænger til en udskiftning, så kan vi hos Clausen ApS hjælpe dig.

Vælg den rigtige dør

Vi har bred erfaring inden for montering af nye døre, og vi stiller derfor gerne vores ekspertise til rådighed, når du skal vælge din nye hoveddør. Her lægger vi blandt andet vægt på den arkitektur og den stil, dit hus i forvejen er bygget i, samt hvilke materialer, der passer godt med hinanden. Hoveddøren skal helst ikke stikke for meget ud men passe godt i stil med resten af dit hus. Det handler også om din personlige stil – ønsker du meget lys i entréen, og skal døren derfor være med ruder? Vil du gerne have en pompøs og iøjnefaldende dør, eller skal den være mere diskret? Vi har et stort udvalg, du kan derfor være sikker på, at vi kan finde en dør, der passer lige til dig og det, du efterspørger.

Tæt dialog med kunder

Når vi udskifter dine døre er vores højeste prioritet, at du som kunde er tilfreds. Derfor sørger vi altid for at holde en tæt dialog, så du står tilbage med lige det resultat, du ønskede. Ved at vælge Clausen ApS er du ligeledes garanteret, at dine nye døre lever op til de nye energikrav.

Hør nærmere

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de er store og små. Ring til os på 26 70 06 17 og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi arbejder i Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Gentofte, Lyngby, Hellerup og omegn.

Vi er omfattet af Byg Garanti

Vores arbejde er dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms. 

R

Vi har god erfaring

Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

KBH og Nordsjælland

Har du en opgave, der skal laves, så glæder vi os til at høre fra dig. Ring allerede i dag.

Fredede bygninger

Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører dog også almindeligt snedker/ tømrerarbejde.