Fredede bygninger i Danmark

Der findes cirka 9000 bygninger i Danmark, som er blevet fuldstændigt fredede og herudover 350.000 bygninger med en højere eller mindre grad af fredningsværdi. Det betyder, at der er særlige kulturhistoriske og arkitektoniske værdier i bygningsmassen, der skal tages hensyn til. Det gælder for eksempel de gamle og historiske bygninger, der vidner om et Danmark fra en anden tid, som man ønsker at bevare i bybilledet.

Forstand på fredede bygninger

Men selv fredede bygninger – og måske især fredede bygninger – har brug for restaurering og vedligeholdelse, hvis de skal holde i mange år fremover. Hos Clausen ApS har vi specialiseret os i nænsom restaurering af de gamle bygninger, og vi ved, hvad man må og ikke må, og hvad man skal tage højde for i processen. Vi har bred erfaring med mange forskellige slags bygninger fra vidt forskellige perioder i danmarkshistorien, og vi kan derfor renovere både indvendigt og udvendigt på disse bygninger.

  Er du interesseret i vores løsninger?

  Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur til dig inden for 24 timer.

  Kontakt os

  Hvis du enten er beboer i en fredet bygning eller blot har ansvaret for vedligeholdelsen af den, så kontakts os for at høre mere om dine muligheder. Inden vi påbegynder en eventuel renoveringsproces, kommer vi altid ud og besigtiger opgaven. Her tager vi en grundig snak med dig om dine forventninger og behov, så vi til slut kan stå tilbage med en flot og velvedligeholdt bygning, som fortsat kan holde mange epoker endnu. Vi arbejder i Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Gentofte, Lyngby, Hellerup og omegn.

  Vi kan også hjælpe med døre og vinduer samt reparation af gulve.

  Vi er omfattet af Byg Garanti

  Vores arbejde er dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms. 

  R

  Vi har god erfaring

  Vi stiller altid vores erfaring til rådighed når det gælder om at ”sparre” med kunden, i enhver given situation, for vi ved hvad vi snakker om.

  KBH og Nordsjælland

  Har du en opgave, der skal laves, så glæder vi os til at høre fra dig. Ring allerede i dag.

  Fredede bygninger

  Vores spidskompetencer er indenfor restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi udfører dog også almindeligt snedker/ tømrerarbejde.